Site MAnager cluster EMPTY :(

You may post here if you are having problems with Winlog32 that others may be able to help you with. You may also report bugs so that the author may act upon them.
Post Reply
iw1fgy
New user
Posts: 9
Joined: Mon Jun 04, 2012 5:17 am

Site MAnager cluster EMPTY :(

Post by iw1fgy » Sun Jun 28, 2020 3:36 pm

Hi to all
today after use CClean on my pc Cluster on Winlog32 is dead.
When I go in Option enable WLNET in the Select Host , but Site Manager is empty no andress port etc.. empy .
Any Solution for this ?

Franco IW1FGY

kiscomd
Keen user
Posts: 15
Joined: Wed Nov 16, 2005 12:47 am

Re: Site MAnager cluster EMPTY :(

Post by kiscomd » Sun Jun 28, 2020 4:34 pm

Maybe reinstall Winlog32?

73, Mike
K2CBI

iw1fgy
New user
Posts: 9
Joined: Mon Jun 04, 2012 5:17 am

Re: Site MAnager cluster EMPTY :(

Post by iw1fgy » Sun Jun 28, 2020 7:51 pm

Yes , the first option was this ..
reistallated but not resolve :(

G0CUZ
Site Admin
Posts: 366
Joined: Wed Jan 02, 2002 7:12 am

Re: Site MAnager cluster EMPTY :(

Post by G0CUZ » Sun Jun 28, 2020 9:13 pm

Try this

Close Winlog32

In Windows file manager:

..\Winlog32\Data folder

Delete file "Cluster.mdb"

Re-install Winlog32 (to replace this file file)

Start WInlog32 and check if Site Manager opens OK now.

73 Colin, G0CUZ

iw1fgy
New user
Posts: 9
Joined: Mon Jun 04, 2012 5:17 am

Re: Site MAnager cluster EMPTY :(

Post by iw1fgy » Mon Jun 29, 2020 7:38 am

Hi Colin, Iìve tryed procedure , deleted Cluster.mdb and re-istalled winlog32.
cluster start and connect only with the old server used and "Site MAnager" is empy not see any server for other cluster location.
Attachments
sitemap.jpg
sitemap.jpg (41.35 KiB) Viewed 847 times

iw1fgy
New user
Posts: 9
Joined: Mon Jun 04, 2012 5:17 am

Re: Site MAnager cluster EMPTY :(

Post by iw1fgy » Mon Jun 29, 2020 2:24 pm

RESOLVED
Hi Colin
the first I tryed to replace Cluster.mdb but not resolved at 100% , connected but not see any server cluster on Site manager.
After re-istall a new winlog32 on new path my pc F:\Winlog32 and copied all files on Data folder to old C:\Winlog32\Data.
now is ok. I don't know why is ok now , but working and see all server list in Site Manager :)

73 Franco
IW1FGY

G0CUZ
Site Admin
Posts: 366
Joined: Wed Jan 02, 2002 7:12 am

Re: Site MAnager cluster EMPTY :(

Post by G0CUZ » Wed Jul 01, 2020 9:07 pm

Thanks for the update Franco.

I am glad that it is all OK now.

73 Colin, G0CUZ

Post Reply