log and logging window question

You may post here if you are having problems with Winlog32 that others may be able to help you with. You may also report bugs so that the author may act upon them.
Post Reply
kw3u
New user
Posts: 2
Joined: Tue Jan 16, 2018 4:47 pm

log and logging window question

Post by kw3u » Tue Jan 16, 2018 4:56 pm

probably pretty dumb, but new user.
entered about 10 qso's from paper log and all appeared in log window just fine.
when selecting one of them the info of that qso appears in the logging page on left just fine also..
now i want to get back to logging new calls but dont know how to get out of the selected call info other
than closing and restarting the program.
thanks Jim kw3u

User avatar
SV1GRB
Keen user
Posts: 30
Joined: Sat Nov 22, 2014 9:34 pm
Contact:

Re: log and logging window question

Post by SV1GRB » Tue Jan 16, 2018 6:03 pm

Just press the END button below of the QSO data fields.

73
Haris
SV1GRB

kw3u
New user
Posts: 2
Joined: Tue Jan 16, 2018 4:47 pm

Re: log and logging window question

Post by kw3u » Thu Jan 18, 2018 4:55 pm

found it that works.
another , the power level is at 100 or 1kw, can i change it to 30 or 40.
i know i could just type it in every time also.
jim

DL4KG
Complete Boffin
Posts: 258
Joined: Wed Jan 09, 2002 5:09 am
Location: Stuttgart, Germany
Contact:

Re: log and logging window question

Post by DL4KG » Thu Jan 18, 2018 6:56 pm

Go to Menue Options - settings - custom lists. Than add the power levels, modes etc. you need. Afterwards you can select the values in the logging window.
73 de Gerald - DL4KG

Post Reply