Frequency retrieval from rig

You may post here if you are having problems with Winlog32 that others may be able to help you with. You may also report bugs so that the author may act upon them.

Frequency retrieval from rig

Postby paulywog » Sat Aug 12, 2017 4:36 am

I have Winlog32 set up and working on my Flex 6300. Previously it picked up the correct frequency from the Rig and entered it into the proper field in the log. I had set it up to enter something like 14.321 and that worked correctly. After I updated to a new level of Winlog32, the rig frequency is showing correctly in the rig window, but it is always logged as 14.000 rather than 14.321 and I can't seem to get the KHz part to be anything but zeros. I have "enable KHz" set. Can anyone advise how to fix this?

Paul
paulywog
New user
 
Posts: 2
Joined: Sat Aug 12, 2017 4:23 am
 

Re: Frequency retrieval from rig

Postby G0CUZ » Sat Aug 12, 2017 7:48 pm

Hi Paul

There are two settings for this.

1. Winlog32/Menu/Options - 'Allow KHz' = enable.

2. Rig Control Window - settings - tab Options -'Add Full Frequency to Log' = enable.

Then it should work as expected.

73 Colin
G0CUZ
G0CUZ
Site Admin
 
Posts: 1587
Joined: Wed Jan 02, 2002 7:12 am
 

Re: Frequency retrieval from rig

Postby paulywog » Sun Aug 13, 2017 8:45 pm

OK Colin, #2 fixed it. I just couldn't find it. Thanks

Paul
paulywog
New user
 
Posts: 2
Joined: Sat Aug 12, 2017 4:23 am
 
 

Return to Help and Support

cron